ΚΑΤΟΙΚΙΑ 1 ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Διαμέρισμα στο Χαλάνδρι Αττικής. Ανακαινίστηκε η κοινωνική ζώνη (είσοδος, καθιστικό και τραπεζαρία), ενώ αποξηλώθηκαν και επανασχεδιάστηκαν τα ντουλάπια της κουζίνας και εξ' ολοκλήρου το μπάνιο.

Το ύφος της διακόσμησης της κοινωνικής ζώνης υπαγορεύεται κατά κύριο λόγο από το αίτημα να ζωντανέψει ο χώρος με την προσθήκη χρώματος, ενώ το παραδοσιακό, πέτρινο ως τότε τζάκι υποχώρησε, μέσω της επένδυσης με γυψοσανίδα, σε πιο λιτές, σύγχρονες γραμμές. Με την προσθήκη ραφιών εκατέρωθεν και τον ανάλογο φωτισμό μετατράπηκε σε ισχυρό σημείο αναφοράς του καθιστικού. 
Παρ' ότι πλούσιος σε οπτικά ερεθίσματα, ο σχεδιασμός της κοινωνικής ζώνης βασίζεται ουσιαστικά σε μια μονοχρωματική παλέτα του πράσινου χρώματος, η οποία επιλέχτηκε για τη διαχρονικότητα αλλα και την άψογη συμπεριφορά της στο δυτικό ηλιακό φως που δέχεται ανεμπόδιστα ο χώρος. 
Το μπάνιο ακολουθεί στο χρωματικό κλίμα των χώρων υποδοχής, ενισχυμένο με γήινους τόνους και υφές, ώστε να υποβάλλει μια φυσική, χαλαρωτική αλλά ταυτόχρονα και πολυτελή αίσθηση. Η κουζίνα επενδύει πρωταρχικά στη μεγιστοποίηση των αποθηκευτικών χώρων και της επιφάνειας εργασίας, ενώ το ρετρό τσιμεντοπλακάκι στον "καθρέφτη" ξαφνιάζει ευχάριστα με την αναπάντεχη, για χώρο κουζίνας, απόχρωσή του.